Direktlänk till inlägg 14 juni 2015

Det där med handkräm

Av Emelie Ylvasson - 14 juni 2015 10:47

 

Alla behöver vi ibland använda lite handkräm. Jag vet att jag behöver det iaf. Så hur gör Emelie? Jo...

Vill du hitta bra krämen mot torr hy finns det några saker du ska hålla utkik efter. Som med de flesta varor, finns det bra kräm och dålig. Här är en titt på de ingredienser som du vill och inte vill ha i din hand och body lotion. De du inte vill ha är följande. Tänk på att innehållsdeklarationen inte alltid är korrekt.Så, det kan alla vara mer än lite förvirrande. Den senaste forskningen i ämnet rekommenderar följade. Det finns dermatologer och andra läkare som är i framkant av anti-aging teknologi, men många av dem är fortfarande i den mörka medeltiden. Visste du att fuktighetskräm faktiskt kan hålla tillbaks hudens ålderstecken? Om det innehåller fel ingredienser, kommer inte det ens återfuktar.

Något du inte vill ha är vaselin, paraffin och mineralolja i din handkräm då dessa inte är fuktgivande. De är istället tvärtom. Något som däremot hjälper är kreatinprotein. Hudens föryngringsprocess blir stört av vaselin i stora mängder. Ändå är det den vanligaste ingrediensen i hand och body lotion. Näst vanligaste är mineraljolja, vilket är nästan lika illa. Dessa ingredienser är utvunna från råolja. Resultatet är att de lämner en fet hinna ovanpå huden som inte absorberas. Den bästa handkrämen för torr hud innehåller funktionellt kreatin. Kreatinet kan dock variera i kvalité. Viss keratin är denaturalized. Det är inte lika bra. Du måste jämföra etiketterna eller leta efter ett företag som innehåller "Funktionella Keratin" i sina produkter.

I kliniska prövningar, har funktionell Keratin visat sig förbättra hudens fukthalt med över 20% efter den första appliceringen. Efter 18 dagar förbättras det faktiskt hudens förmåga att behålla fukt. Frivilliga i den ursprungliga undersökningen hade tvättmedel-relaterade dermatit, mer känd som dishpanhänder. Efter bara några veckor, hade tillståndet förbättrats dramatiskt. Det gav även fördelar vad det gäller hudens åldringsprocess. Det normala är att omsättningshastigheten huden har blir långsammare med åldern. Försöken visade en ökning med 160% i huden-cells omsättningshastighet efter tre dagar. Detta indikerar att hudens celler använder proteinet för att göra nya. Bäst resultat gav handkrämer med coenzym Q10. Det har visat sig minska torrhet i solskadad hud med 26% under loppet av sex veckor. Än så länge finns inga undersökningar för krämer som innehåller både funktionell kreatin samt Q10. Dessa tips är de grundläggande. Börja nu att använda din nuvunna kunskap. Ingen kommer att kunna gissa din ålder genom att titta på dina händer.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Emelie Ylvasson - 5 juli 2015 13:33

Förringa inte din hud genom att inte nyttja de varor du kan tänkas behöva för att hålla den i bra form. Konstant vård behövs för att upprätthålla en frisk hud och proactiv akne hudvård är precis vad du behöver. Behandla finnar effektivt. Den hudvårdd...

Av Emelie Ylvasson - 3 juli 2015 02:06

Acne är en av de vanligaste hudsjukdomarna i världen. Miljontals människor lider av detta och vill inget hellre än att bli av med problemet. Acne startar långsamt och kan urarta till akne lesioner kallas även finnar, zits eller fläckar. Även om det i...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards