Alla inlägg under juli 2015

Av Emelie Ylvasson - 5 juli 2015 13:33

Förringa inte din hud genom att inte nyttja de varor du kan tänkas behöva för att hålla den i bra form. Konstant vård behövs för att upprätthålla en frisk hud och proactiv akne hudvård är precis vad du behöver. Behandla finnar effektivt. Den hudvårddsserien är utformad för att nyttjas kontinuerligt och därmed förebygga problem. Proaktivt innebär att du jobbar med den konstant inte bara vid enskilda tillfällen. Aktiv innebär att en behandling pågår ständigt, vilket innebär att den person som bedriver sådan en acnebehandling är ständigt ta hand om sin hud för att hålla finnar på avstånd samt upprätthålla en frisk hy.

Det finns flera bra hudvårdsprodukter tillgängliga på marknaden som har behandling och underhållsprogram som ger finnar drabbade typ av lösning som inte bara kommer att bli av envis finnar men också bidra till att hålla den borta för gott. Eftersom akne kan enkelt återkomma, med en proaktiv acne hudvård regim är perfekt, och det bör vara typ av behandling används av akne benägna individer. proactiv akne hudvård består vanligtvis av produkter som är framtagna för att behandla problem med akne som en person redan har på sin hud. Det inkluderar sådant som behövs för att behandla ärr. Nästa steg i denna typ av program är användning av renande medel att bekämpa möjligheten att den aknen kommer tillbaks. Dessa kan omfatta rengöringsmedel, tvål, krämer och andra sådana produkter som har formuleringar som är särskilt inriktade på att förebygga finnar.

Proactiv är en serie hudvårdsprodukter som flera kändisar använder sig utav för att bli av med sin finnar. Funderar det för dem, lär det fungera för dig också. En nackdel med dessa varor är att de ofta kostar en hel del pengar, iaf i förhållande till andra produkter. Om det fungerar för dig beror helt på hur din hy reagerar på behandlingen. Det fungerar bättre på vissa jämfört med andra, allt beroende på hudtyp. Innan du bestämmer dig att välja någon viss hy vårdprogram, bör du först söka råd från en hud läkare för att säkerställa att det verkligen är rätt för dig.

Av Emelie Ylvasson - 3 juli 2015 02:06

Acne är en av de vanligaste hudsjukdomarna i världen. Miljontals människor lider av detta och vill inget hellre än att bli av med problemet. Acne startar långsamt och kan urarta till akne lesioner kallas även finnar, zits eller fläckar. Även om det inte kanske är en alarmerande situation på först, det kan bli en allvarlig sjukdom om det inte behandlas rätt. Psyket och självförtroendet kan få sig en känga också.

Så är det absolut nödvändigt att en acne behandling finns. Det finns ingen anledning att vänta, tvärtom är det bra att komma igång snabbt. Akne blir vanligtvis kliande på huden och hittar dig repor. Flera väljer att börja klia Detta är ett mycket stort misstag. Repor kommer bara att förvärra hudsjukdom och bakterier kan spridas. Speciellt om du inte har rena händer och naglar.

Så om du vill att bota din akne så fort som möjligt, undvika repor och vidta åtgärder omedelbart. Då kommer din acne läka snabbare.

Behandlingar mot acne finns det gott om. Kräm, rengöringsmedel och olika hudvårdsserier är bara några exempel. Även om det finns vissa risker som hudallergier mot dessa produkter, de kan arbeta för dig. Vet du inte om du inte prova. Kolla med en läkare först.

Du kan också anlita naturliga metoder som finns. Dessa tar i regel längre tid. Tänk på att använda behandlingen kontinuerligt och inte lägga av för att du inte ser någon märkbar effekt efter en vecka. Detta är mycket viktigt.

Aloe vera är en av de mer populära behandlingarna. Andra har använt grönt te blad som underverk. Grönt te har nytta av torkning din acne och när den senare torkar, det kommer att försvinna med tiden. Du måste koka grönt te blad i vatten och ta vatten. Lägg sedan dessa på ansiktet eller de områden där du har fått acne. Minst 15 minuter per dag i 2 veckor. Gärna längre. Det hjälpte mig i tonåren. Inom två veckor, jag börjar att se min akne som torkar upp och var det börjar känna kliande vilket är ett tecken på att det är att bli botade. Men jag repar inte. Jag fortsätter med grönt te blad för ytterligare 2 veckor och akne var praktiskt taget botas.

Sedan när min akne var läkt, lade jag mer uppmärksamhet åt vad jag äta eftersom kost spelar en roll i acne. Till exempel om du äter för mycket fet och stekt mat, du kan få akne. Viktiga är att äta hälsosammare mat, dricka mycket vatten, utöva, få tillräckligt med vila och tillräckligt ljus från solen och du kan säga adjö till akne. Äta livsmedel som är låg fett och olja och konsumerar mycket grönsaker också. Kokad mat är att föredra jämfört med stekt.

Så nu att du vet hur jag botade min acne, varför inte ge det ett försök? Det kosta inte dig mycket isär din konsekvens och persistens. Hoppas det fungerar även för dig.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards